And I don't know how it gets better than this
You take my hand drag me headfirst, fearless
And I don't why but with you I dance
In a storm in my best dress, fearless

Disconoscimento

1. The owner of this blog has the rights to remove any irrelevant content.
2. The tagboard is used as a comment box. And it doesn't belong to you.
3. This blog is strictly authorised for humans only. No dogs allowed.
4. Hovering your cursor over some words give you the entertainment.
5. No extra fees is charged for exploring of this blog.

✓ I have agreed to the Terms and Conditions applied.

22 November 2008 ♥ 11:24
Quiz Time!


Today very sianz loz... Nothing to add in mind... Nvm i will add a whole flock of questions today...

  1. You saw a hand coming out of the toilet bowl, what will you do? Ans: Say hi and shake hands
  2. You saw a 5 dollar note and a 10 dollar note on the floor, which one will you take? Ans: Both
  3. There was a fire in a house that you was walking pass, what will you do? Ans: Call 995
  4. There was an alien walking towards you and their UFO is right behind the alien, what will you do? Ans: Take a photo and run
  5. You were playing with your computer but there was a false emergency and all the electricity was shut down in the afternoon, what will you do? Ans: Go to a internet cafe
  6. You were with your fren in a haunted house and you found a treasure box, what will you do? Ans: Ignore the fren, take the treasure box and get out of the house
  7. You were at home and there was a bunch of homework, what would be in your mind? Ans: Com, bed, food
  8. You was eating fast food and you saw Christopher Lee, what will you do? Ans: Who cares?
  9. You are a famous person and your fans are rushing towards you for your autograph, what will you do? Ans: Hail a taxi and run! But what kind of famous person am i?
  10. You saw your beloved one, what will you do? Ans: I don have a beloved one

Thats the end of those boring questions, i going back mapling. See ya!!!